Playstation 1-es cd-lejáccó progi van?
Sziasztok ! egy nap lett rá kedvem hogy újra jáccak a playstation 1 esemenn ! bedugtam a zsinórt betettem a cd-t és nem tudja leolvasni... akkor mondom feljövök ide hozzátok mert tudom hogy itt mindig számíthatok rátok és megkrdezem hogy van-e olyan progi ami playstation 1 es cd-ket fel tud ismerni
Röviden:Kéne egy olyan progi ami le tudja játszani a playstation 1 es cd-ket köszi szépen mindenkinek
üdv néktek: (: Metallatka :)
Akkor neked egy emulátorra van szükséged.
Amit ajánlok az az ePSXe:
A program használatához szükséged van úgy nevezett pluginokra.Sok van azon az oldalon amit fentebb linkeltek,de ha az nem jön be,akkor itt van pár:
Ha ez az oldal sem jön be,akkor torrentről is be szerezheted amire szükséged van:
GPU PLugin
SPU PLugin
Input PLugin
CDR Plugin
Memorycard Plugin
Ezek lényegében olyan programok amiken keresztül az emulátorod alkalmazni tudja a PC-d eszközeit mint video kártya,hang kártya.
A pluginokat,dll fájlokat csak az emulátor plugin könyvtárába kell másolni.
Ezeken túl szükséged van PS1 BIOS-ra.Ezt inkább csak torrent oldalról tudod beszerezni.
Végül pedig meg kell találnod a számítógéped számára legmegfelelőbb beállításokat.
Ha ez a sok pluginozás,biosozás és beállítások nem mennek
akkor ajánlom a Connectix Virtual Game Station rövid nevén "CVGS" nevű programot.Ez nem ingyenes,de szintén be tudod szerezni torrentről.Ez is PS1 emulátor ám nincs hozzá szükség semmilyen pluginra vagy bios-ra.Telepítés után már viszi is a PS1 játékokat.A gond csak az hogy olyan régi hogy még WIndows XP-n is gondot okoz a működtetése,de megoldható.Ám WIndows Vista/7 esetében már nem vagyok biztos.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!