Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Playstation 1-es cd-lejáccó...

Playstation 1-es cd-lejáccó progi van?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! egy nap lett rá kedvem hogy újra jáccak a playstation 1 esemenn ! bedugtam a zsinórt betettem a cd-t és nem tudja leolvasni... akkor mondom feljövök ide hozzátok mert tudom hogy itt mindig számíthatok rátok és megkrdezem hogy van-e olyan progi ami playstation 1 es cd-ket fel tud ismerni

Röviden:Kéne egy olyan progi ami le tudja játszani a playstation 1 es cd-ket köszi szépen mindenkinek

üdv néktek: (: Metallatka :)

2011. jún. 11. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. jún. 11. 13:22
 2/4 A kérdező kommentje:
pls talán egy másikat mert ez nem megy :S
2011. jún. 11. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:

oké:)

reggel nézek

2011. jún. 13. 00:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor neked egy emulátorra van szükséged.

Amit ajánlok az az ePSXe:

[link]

A program használatához szükséged van úgy nevezett pluginokra.Sok van azon az oldalon amit fentebb linkeltek,de ha az nem jön be,akkor itt van pár:

[link]

Ha ez az oldal sem jön be,akkor torrentről is be szerezheted amire szükséged van:

GPU PLugin

SPU PLugin

Input PLugin

CDR Plugin

Memorycard Plugin

Ezek lényegében olyan programok amiken keresztül az emulátorod alkalmazni tudja a PC-d eszközeit mint video kártya,hang kártya.

A pluginokat,dll fájlokat csak az emulátor plugin könyvtárába kell másolni.

Ezeken túl szükséged van PS1 BIOS-ra.Ezt inkább csak torrent oldalról tudod beszerezni.

Végül pedig meg kell találnod a számítógéped számára legmegfelelőbb beállításokat.

Ha ez a sok pluginozás,biosozás és beállítások nem mennek

akkor ajánlom a Connectix Virtual Game Station rövid nevén "CVGS" nevű programot.Ez nem ingyenes,de szintén be tudod szerezni torrentről.Ez is PS1 emulátor ám nincs hozzá szükség semmilyen pluginra vagy bios-ra.Telepítés után már viszi is a PS1 játékokat.A gond csak az hogy olyan régi hogy még WIndows XP-n is gondot okoz a működtetése,de megoldható.Ám WIndows Vista/7 esetében már nem vagyok biztos.

Sok sikert.

2011. okt. 27. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!