AlterIW probléma? (lent, FOntos)
Figyelt kérdés
alterIW-n tolom a cod6-ot de most a steammal kapcsolatos dolgot irt ki. Milehet a megoldás? fellép a szerverre eltelik ugy 4 mp és kidob és a steamról ir valamit. eddig müködött pedig.2011. jún. 10. 17:49
1/5 anonim válasza:
steam authorization failed. Várj miután elindítottad a játékot és bejött a menü, kb 15-20 másodpercet, és nem fogja kiírni. Ha mégis akkor menj fel az alteriw oldalára és keress rá.
2/5 A kérdező kommentje:
sajnos a várakozás nemsegített.
2011. jún. 10. 18:01
3/5 anonim válasza:
Olvastam még róla olyat, hogy a legújabb frissítésnek kell meglennie, azaz a legfrissebb verziónak, csak gondoltam úgy is az van meg amikor az elsőt írtam. De azóta játszottam vele, és nekem frissített valami apróságot, tehát azzal lesz a bajod, hogy nem tudott frissíteni automatikusan. Kapcsold ki a tűzfalat és úgy indítsd el, ha nem frissít és még mindig hibás... nos próbáld letölteni akkor.
4/5 anonim válasza:
Persze csak az exe-t vagy ami kell, nem az egész játékot.
5/5 A kérdező kommentje:
áhhh... köszi a segítséget tényleg de nemjó még most se de megprobálom valahogy megoldani, tuti a frissítéssel van baj.
2011. jún. 10. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!