Hogyan lehet 1 filmből sorozatképet/screenshot-ot készíteni Media player classic-al?
View/Otions/Output...itt vedd ki az OverlayMixer elöl a pipát és tedd SystemDefaultra...
Mentés a File/Save Image(ALT+I), és jpg, vagy bmp-be menthetsz. Viszont a sorozatképet nem tudom hogyan lehet megoldani.
Ezt találtam sorozatkép készítésre, ImageGrabber>>> [link]
...viszont nem egymásután csinálja a képeket...(nem tudom ezt szeretnéd-e), hanem időben elosztva...
Ha egymásután a cél, akkor ötletként kipróbálhatod, hogy lelassítod a lejátszást, és úgy készítesz sreenshot-ot...?
Ez lehet, h segíthet, bár angol a leírás, de képekkel is be van mutatva, h lépésről lépésre mit kell csinálni.
Telepíted a k-lite codec packot,ebben benne van a mpc. [link] nem kell állítgatni semmmit,csak a szokásos next,next,next,módon mész tovább.Miután feltelepítetted a gépedre,megnyitod a k-lite codec pack telepítési mappát,és benne a mpc-ot.Innentől kezdve:
File - Quick Open File - kiválasztod a videót amiből a képkockákat akarod nyerni - a video elindul,alul leállítod a stop gombbal - File - Save Thumbnails - a megjelenő ablakban változtathatsz az oszlopok számán,személy szerint a 8 4-es variációt használom ez harminckét kisképet jelent - megadod a mentés helyét - mentés.
Körülbelül 10 másodperc múlva kész a screenshot.Az eredmény: [link]
Megjegyzés: Telepítésnél a mpc automatikusan az alapértelmezett videolejátszóvá teheti magát,ezt utána nyugodtan meg lehet változtatni a windows intézővel : menü megnyitása a videón - társítás - alapértelmezett program választás - és bejelölöd azt a videolejátszót amit addig használtál,nálam a vlc player.Az hogy melyik az alapértelmezett videolejátszó,nem befolyásolja a mpc screenshot készítését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!