Miért nem ment a Witcher? (1)
Nemrég néztem rá a mentésekre, és a legutóbbi fél hatkor készült. Viszont közben már volt több automentés is elvileg, plusz én is mentettem párszor.
Most hiába nyomkodom az F5-öt, nem ment se így, se rendes mentést nem csinál, felül se írja a régieket, a játék könyvtárában sincsenek meg a mentések.
Ha van rá egy mód, nem szeretnék kilépni a játékból, amíg nincs megoldva a probléma, mert akkor négy óra játékom veszik kárba. XD
Másnak csinált már ilyet? : I
Google szerint ki kéne törölni az egész saves mappát, állítólag akkor újra létrehozza magától (és akkor a mentések is működni fognak, vagy mifene), de nem tudom, hogy ezzel érdemes-e kísérletezni így játék közben.
Egyébként van hely a lemezen, az nem lehet a probléma.
Érdemes kisérletezni.
Ha tényleg csinál magának könyvtárat és ment akkor fajin.
Ha nem akkor ugyanott tartasz mint eddig:)
Ha meg nem csinál könyvtárat magának akkor csináljál te.:)
Köszi, már megvan a probléma forrása. :D
De ki fogsz nevetni.
A gépem valamiért úgy döntött, hogy 2006 van, ezért a mentések 2006-os dátummal kerültek fel, és a lista alján voltak, azért nem találtam őket. *epic fail*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!