Mivel tudnék sok . Zip fájlt kicsomagolni gyorsan?
Van sok .zip fájlom, amit ki kéne csomagolni, de úgy, hogy megadom a célmappát, és akkor abba másolja. Tehát mintha én másolgatnám ki. Nem akarok szenvedni vele, mert vagy 250-300 fájl, és marha sok. Segítsetek! Előre is köszi.
(Bocsi, ha valami hülyeséget írtam, de nekem ez kicsit kínai.)
Winrarnál úgy működik, hogy kijelölöd az összes csomagolt állományt, és ki lehet választani hogy abba a mappába csomagolja ki mindet ahol vannak, vagy pedig úgy csomagolja ki az állományokat, hogy mindegyik önálló mappát kap a saját nevével. Ha elindítod, akkor végigfut az összes kijelölt állományon, és mindet kicsomagolja.
A winrar kezeli a zip fájlokat, tehát vele is működik, de szerintem a winzip is képes erre.
Ha viszont egy letöltés van partokra szedve tömörített állományként, azaz a fájlnevek egy sorszámmal rendelkeznek (rar01/rar12, stb. vagy zip001, zip002, stb.), akkor csak az első fájlon kell a kicsomagolás parancsot végrehajtani, és minden továbbit is ki fog vele együtt csomagolni, ami sorszámmal rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!