Kjozsy kérdése:
Miért nem tudom rendesen megnyitni ezt a doc file-t?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy napról napra egy 48 oldalas doc idézet gyüjteményből lett 48 üres oldal, amin 170ezernél több karakter van. Ebből én egyet sem látok. Mi lehet ennek az oka? Hogy lehetne ujra olvashatóvá tenni? ez az a doc: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 7. 21:03
1/6 Tom Benko válasza:
Úgy tűnik, elszállt a kódolási infó. Megsérült a fájl, leginkább a fejléce. Biztonsági másolat? Mondjuk OpenOfice.org megnyitja, tele van karakterekkel 14 oldal, lehet kísérletezni, hátha lesz belőle valami értelmes...
2/6 A kérdező kommentje:
Hát a történet az hogy a vinyómon megsérült a file rendszer... egy gépes hozta vissza müködőképes állapotba, sajnálatos módon igy nincs róla mentés:S
2011. jún. 7. 21:16
3/6 A kérdező kommentje:
megnéztem ezzel az openoffice-val amit irtál, itt nekem annyi a változás hogy csak kettős kereszteket látok :S
2011. jún. 7. 21:31
4/6 Tom Benko válasza:
Hopp, FS hiba? Örülj, hogy még megvan belőle valami. Próbálj meg valami hexa editorral minél többet visszafejteni, ha sikerül. Sajnos a word formátuma elég katyvaszos, durva szenvedés lesz. A történetnek azért van tanulsága is: backup, backup, backup.
5/6 A kérdező kommentje:
Jaja... legközelebb mentek millió helyre basszus...
Ezzel a hex editorral mit kell csinálni? Sry hogy ilyen láma vagyok de nekem csak 0-at ad ki :d
2011. jún. 8. 20:01
6/6 Tom Benko válasza:
Végigszaladni a fájlon, és értelmes töredékeket keresni. A word-fájlok általában úgy néznek ki, hogy formázási infó+karakter, tehát szépen egymástól kb. egyenlő távolságra lévő karaktereket kell keresni. Ha nem találsz, akkor az egész tartalmat csúsztatod eggyel feljebb, és újrakezded. Keserves meló, főleg nagy fájloknál. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!