Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hallottam hogy van olyan...

Hallottam hogy van olyan progi msnhez amivel lehet figyelni hogy más milyen karaktereket üt le, szovall tudom hogy kinek mit ir. Igaz ez?

Figyelt kérdés
Mondjuk én nem vagyok rászorulva mert sztem elég bunkóság meglesni h más mit beszél.
2009. márc. 19. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

van ám csak nem kezdök kezébe való

ha még az ilyenek nek a nevét se tudod akkor hogy akarod használni

2009. márc. 19. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

söt nem csak azt lehet megnézni de naplozza a megnyitott weeboldalakat a ajelszavakat

egy szóval mindent

2009. márc. 19. 21:31
 3/8 A kérdező kommentje:
és mi ennek a proginak a neve?
2009. márc. 19. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kémprogram, amely a pc használat közben lenyomott billenytyűket naplózza: keylogger

Nem hiszem, hogy olyan egyszerű lenne, hogy csak telepíted a progit...

Pc= személyi számítógép: szerintem mindig azé a személlyé, aki használja, tehát nem etikus az ilyesmi!!!

2009. márc. 19. 22:56
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
tudnék párat mondani és osztom a véleményemet az elöttem szolohoz
2009. márc. 20. 01:55
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

de kis tudással könyedén telepithetö

más gépén de ne feledjük a hacker az aki a bugokat keresi nem pedig az aki ilyen szarságokkal szivatja az embert megtehetném én is hogy felteszem 500 meg 1000 embernek de mi értelme lenne neki

semmi

2009. márc. 20. 01:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
KGB keylogger én ezt teszteltem a saját gépemen nekem ez jött be a legjobban de télleg nem illik más gépébe turkálni !!!!
2009. márc. 20. 07:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ardamax keylogger sokkal jobb, mint a többi, igaz kell hozzá crack, de nagyon sokat tud. És még van olyan vírusirtó, ami még nem veszi észre.
2009. márc. 23. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!