Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik a legkissebb gép...

Csorby kérdése:

Melyik a legkissebb gép igényü GUITAR HERO? LENT.

Figyelt kérdés
mert szeretnék játszani a gépemen,de kicsi..szal ez:intel pentium 3 1ghz.768mb sd ram,64mb nvidia mx 4, nos ezen akarok gh-zni,nembaj ha nem menne akk is irjátok le mert jártam már ugy game val h még is ment...és ha linket is adnátok ahonnan letölthető...elörre is köszi..
2011. jún. 7. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a láma-.- egyszerre kell nyomni a szinekkel de low vagy... HALLOD CSAK LE KELL TARTANI A SZÍNT ÉS AMIKOR ODA ÉR LENYOMOD A PENGETÉST-.- isstenem ki az a barom aki pont akkor nyomja le a szint amikor oda ér és akkor még pengetis-.- ninja vagy v mifszom?
2011. jún. 8. 17:19
 12/13 A kérdező kommentje:
hát én wok az a láma..xd nekem eddig sikerült mind 83%fölé mennem..xd de mikór nagyon sok van akkor én is előtte lenyomom a szint és utánna pengetek..xdxd
2011. jún. 8. 18:36
 13/13 BERTALAN11 válasza:

van egy weboldala a fofnak

és találsz rengeteg számot

le kell tölteni egyet

és a fofnak van egy mappája

aminek ha jól emlékszem

az a neve hogy musics

oda bekell másolni a letöltött

fof számot

lépj be a fofba és ott lesz a szám

én rengeteget rá tettem

de túl gyorsan meguntam és kitöröltem

2012. márc. 6. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!