Intel driver tiltása Biosban hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet egy DELL N5110-es Biosában letíltani az Intel Grafikus driverét, hogy a videókártya működjön? Most hiába van felpakolva az ati driver, az intel graphics működik.2011. jún. 7. 13:16
1/6 Mugen válasza:
Üdv, Gondolom arról van szó, hogy van egy gamer laptopod, amibe van egy alaplapi energia gazdaságos, és egy nagy teljesítményű ATI videokártya. Amennyiben ez a helyzet, akkor a catalyst control centerben át lehet váltani. Amennyiben nem erről van szó, akkor légyszíves írd le pontosabban a problémát.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem annyira gamer gép, de azért a vidkari erősebb :)
2011. jún. 8. 01:48
4/6 A kérdező kommentje:
Megnyitottam a catalyst-ot, de nem találtam konkrétan olyat, hogy átváltsa. Olyat ír, hogy a két "videokártya" úgy váltja egymást, hogy a nagyobb teljesítménynél autómatikusan a másiktól vesz memóriát...nem tudom hogy ez lehetséges-e. Az viszont biztos, hogy az alaplapi nem igazán eszik áramot, mert egy 5 és fél órás utat megoldok belőle filmnézésekkel.
2011. jún. 8. 21:20
5/6 Mugen válasza:
egy ilyet találtam:
Switching between Intel and ATI Graphics cards:
Right-click the desktop and select Configure Switchable Graphics.
After selecting this option, a new icon appears on the task bar. Click this icon.
On the Switchable Graphics tab, click the High-performance GPU.
Click Change to allow the program to close all open applications before switching the graphics cards.
nekem is volt egy ilyen laptoppal dolgom mint a tied. Azon az itt leirtak alapján lehetett váltani.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezt megtaláltam. Sejtettem, hogy ez lesz az. Köszi szépen
2011. jún. 9. 02:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!