Milyen lemezre tudok kiírni egy 12 gigás játékot Xbox360-hoz?
Figyelt kérdés
azt is megköszönném ha leírnátok, hogy hogyan tudom azt kiírni(milyen programmal,melyikkel ajánlott)?2011. jún. 5. 18:43
11/18 A kérdező kommentje:
értem. hát ezer kössz mindenért, sokat segítettél ;):)azért vannak még értelmes, rendes emberek itt is :D
2011. jún. 5. 19:19
13/18 anonim válasza:
Érdekes ezt már leírtam 18:10-es hozzászólásomban látatlanba, csak azt sem veszed észre ami a szemed előtt van.
15/18 A kérdező kommentje:
ki a szar kérdezte a te véleményed?! tudod mit ne is válaszolj inkább ;)
2011. jún. 5. 20:58
17/18 anonim válasza:
mielött elrontod azt a 2 lemezt, kérdezz utána egy xboxos oldalon mert nem ilyen egyszerü mint azt itt leirták, belekell piszkálni az isoba meg ilyenek, olyan helyen kérdezd meg ahol értenek is hozzá, meg asszem van tutor is mindjárt megnézem:)
18/18 anonim válasza:
itt megtalálsz mindent, anno én is innen néztem ki hogy irjam a játékokat de azóta több macera van velük, uj firmware-k hez már megint patchelni kell de ugy tudom az így irt játékokkal szabad multizni is mert nem ismeri fel a dash.
elöző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!