Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » JVC GR-D239 Típusú videokamerá...

JVC GR-D239 Típusú videokamerához kellene program amellyel letudnám venni a "szalagról a filmet"?

Figyelt kérdés

JVC GR-D239 Típusú videokamerához kellene program amellyel letudnám venni a "szalagról a filmet"

Sajnos nem tudom leszedni róla semmilyen programmal se ezért kérlek segítsetek nekem.

Segítségeteket előre is köszönöm

2011. jún. 4. 19:49
 1/5 legendavagyok01 ***** válasza:
Ha össze van kötve a Firewire kábellel, akkor elméletileg az oprendszernek fel kellene ismernie. Ha ezen túl vagy, akkor bármilyen program, ami alkalmas rögzítésre megfelel, akár a Movie Maker is.
2011. jún. 4. 20:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Érdekes... Eszközökhöz hozzáadja megjeleníti Videokameraként . De hogy Movie makerel nem tudom levenni, amit adtak hozzá anno cdvel sem tudom levenni... nevetséges
2011. jún. 4. 20:42
 3/5 legendavagyok01 ***** válasza:
Lejátszás elindítva, a Movie Makerben a Rögzítés videóeszközről-re kattintva mit ír ki?
2011. jún. 4. 20:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Sony vegas kaputt... Movie makert átnéztem ilyen menüpontot sajnos nem találtam, amit adtak cd-t annál azt írta ,, no capture drivers in you system'' Szóval marad az hogy letakarítom a win7 et és winxpt teszek fel
2011. jún. 4. 21:34
 5/5 anonim válasza:

Windows 7 alatt: Movie Makerben

Főmenü: Importálás készülékről Fotótárba importál - OK

Digitális videokameráknál kiválasztod a JVC GR-D239-et Majd importálás gomb. Teljes videót egyszerre importálhatsz, vagy elindítod a szalagot, és manuálisan az Importálás gombra kattintasz amikor a kívánt jelenethez érsz és leállítod, mikor elég volt. AVI fájlként ment.

2013. jan. 19. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!