Hogyan kell megcsinálni a Black Ops Multiplayer-ét? :/
A Call Of Duty Black Ops multiplayerét szertném megcsinálni.
1:Letöltöttem a játékot.
2:Felraktam működik meg minden, Single player tökéletes.
3:Behozom a Multiplayert.
4:Rákattintok arra, hogy Play, és kiírja hogy:
Notice
The Call of Duty: Black Ops server is not available at this time. Please try again later or visit [link] for updates.
Lécci írjatok valamit hogy cracket vayg valami mást töltsek le esetleg ha tudtok egy olyan torrentet amit ti is letöltöttetek és a multi ment rajta.
Előre is köszi mindenkinek!
A multiplayer steames, tehát csak akkor tudsz játszani vele, ha MEGVESZED és feltelepíted a steamet is mellé (a cd-n van a steam, mindenkinek másmilyen), de a mostani hétvége INGYENES, így steam nélkül is működnie kéne.
Amúgy én is letöltöttem a játékot és a crack miatt nem tudok multizni, ahoz újra kéne tennem CRACKELÉS NÉLKÜL
Szedd le Xfire-t (majdnem minden játékhoz kell) regisztrálj, lépj be, majd a szerver fülön ott tesz a COD rákattintasz és kidob egy csomó szervert, egyik szerót kiválasztod, majd arra is dupla katt. Így elvileg fog menni! =)
Xfire: [link]
Értem tehát hogy Multizhassam megkell vennem a játékot...
És ha megvenném, felraknám a steam-et akkor fizetnem kéne (hogyha nemlenne ez az ingyen steames idő) hogy tudjak fele játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!