Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » MDI kiterjesztésű fájlok...

MDI kiterjesztésű fájlok mivel nyithatók meg?

Figyelt kérdés

sehogy sem tudom megnyitni...

köszi a segítséget előre is.

2011. jún. 4. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:

GOOGLE a barátod!

[link]

2011. jún. 4. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Példáúl vlc media player el

[link]

2011. jún. 4. 19:18
 3/6 legendavagyok01 ***** válasza:

Az Office Document Imaging megnyitja. Ha nem települt fel az Office telepítésekor - ami valószínű - akkor a Programok telepítése és eltávolítás, Microsoft Office megkeres, Módosítás, majd az Office eszközöknél lehet kiválasztani és telepíteni.

Ha ez macera, akkor van olyan, hogy MDI Viewer, keress rá a neten.

2011. jún. 4. 19:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A googli volt az első, ahol keresgéltem, és telepítettem is pár okosságot, amitől megoldást reméltem, de nem túl sok sikerrel...

Ez a fájl egy árlista kellene legyen, és a munkahelyemen ahol XP fut, a windows Fax megjelenítője megnyitja gond nélkül, csak az itthoni gépemen a win7 alatt nincs meg ez a kis kütyü. Ezért a VLC nem igazán jöhet számításba, mivel nem videó vagy audio cuccról van szó.

egyáltalán nem jelent gondot a Programok telepítése és eltávolítása panelben való kurkászás, de a 2010 -es office alatt nem találtam olyan, hogy Office Document Imaging. Rá toltam hamar az Office kép nézegetőjét, (ha esetleg arra gondoltál volna) de sajna az sem nyitotta meg. Az MDI Viewer után most nincs időm kutakodsni, de rá keresek majd! ;)

Köszi a segítséget, szép estét nektek :)

2011. jún. 5. 21:23
 5/6 legendavagyok01 ***** válasza:

Mivel a kérdésben nem volt ott, hogy 2010-es office, ezt nem tudtam. Abban már nincs Office Document Imaging.

Egyéb javaslatok:

[link]

2011. jún. 5. 21:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves legendavagyok01.

Köszönöm a segítségedet! Valóban nem írtam, hogy 2010 -es office van a gépen. Mindenesetre a legmesszebb menőkig hálás vagyok a segítségedért, hisz te segítettél a legtöbbet! Megy a pozitív kezecske! ;)

szép estét, és még egyszer köszönöm.

2011. jún. 6. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!