Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » NFS Carbon mentés Help!?

NFS Carbon mentés Help!?

Figyelt kérdés
ujraraktam a játékot és mikor be aakrom tölteni a régi profilomat azt írja h sikertelen betöltés, peidg a mentés fájl-ja a helyén van. Miért van ez?????
2011. jún. 4. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Lopott játék, kulcsgenerátor... Ejnye-bejnye!

Nyisd meg a mentés fájlt egy hex editorral (vagy total commander nézőkével), és ott találod az elején (0x4E címen kezdődik és 20 bájtos) a CD-kulcsot kötőjelek nékül.

Másold ki egy az egyben, és írd be az alábbi registry kulcs alá:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\Electronic Arts\Need For Speed Carbon\ergc

(A Wow6432Node természetesen csak 64-bites rendszer esetén érvényes.)

Utána menni fog.

2011. jún. 4. 15:36
 2/6 A kérdező kommentje:
é nne mtallátaom oylat az a "0x4E" nézőkében ekrstem
2011. jún. 4. 15:41
 3/6 A kérdező kommentje:
esetleg azt a hex editor ha megmondod hol tudom elszedni v elküldeném a fájlt neked tudnál segíteni? kérlek :D
2011. jún. 4. 15:42
 4/6 A kérdező kommentje:
plz segíts, emrt már 1 órája próbálkozok de nem sikerül, nagyon fontos lenne nekem, elküldeném a mentést, akkor esetelg meg tudnád csináélni, mert próáltam midnenhogy de nem sikerült 1sszer sem
2011. jún. 4. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha küldesz egy mentést, akkor csinálok neked hozzá egy .reg fájlt. A mentés küldésekor ne felejtsd el megemlíteni, hogy 32- vagy 64-bites rendszered van.
2011. jún. 4. 17:24
 6/6 A kérdező kommentje:
kössz de már megoldódott, találtam a Carbon-hoz 1 programot pont az iylen esetekhez :D
2011. jún. 5. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!