Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnan tudom letölteni a...

Honnan tudom letölteni a windows xp teljes magyar verzióját?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Itt a link a torrenthez

Service pack 3-mas, nem kell frissíteni.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 4. 12:52
 2/5 P.O.C. ***** válasza:

Vagy itt egy taknyolatlan verzió (nem torrentes):

[link]

A második kulcs W.G.A. biztos, így a Windows Update -et nyugodtan bekapcsolva hagyhatod. ;)

2011. jún. 4. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:
A kettő dettó ugyanaz, azt töltöd, amelyik jobban tetszik.
2011. jún. 4. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Mégsem, kevertem egy testvér kérdéssel. A másodikat szedd.
2011. jún. 4. 16:42
 5/5 P.O.C. ***** válasza:

Miért lenne dettó ugyan az?? Az elsőben 2008.12.17 -ig integrálva vannak a Hotfix -ek +IE7 +WMP 11 meg néhány SATA driver, vagyis belepiszkáltak. A telepítőkód is meg van neki adva előre, de sajna az kód már régóta Black list -en van, ezerét az eredetiség ellenőrzésen nem megy át.

Ero: jobban jár, ha az én linkemen lévőt használja. A második kód még nincs black list -en, vagyis átmegy eredetiség ellenőrzésen. Ergo: a Windows Update működik ahonnan minden frissítést automatikusan leszedhet. És szerintem ez nagy előny..

2011. jún. 4. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!