Milyen böngésző kiegészítővel tudom a programot az asztalba integrálni?
Figyelt kérdés
Egy olyan kiegészítőre lenne szükségem, amivel a firefox-ot vagy a Chrome-ot nem külön ablakban kellene böngésznem, hanem mintha az lenne az asztal, úgy használhatnám. akár ugyis, hogy az ikonjaim eltűnnének az asztalon, de nem találtam ilyet. Tudtok ilyen kiegészítést?2011. jún. 4. 10:05
1/3 anonim válasza:
Ha eltűnnek az ikonjaid akkor mi értelme?
Hülye ötlet ...
2/3 anonim válasza:
F11-es gombbal teljes képernyőre válthatsz a Rókánál!
3/3 A kérdező kommentje:
Mostsem használok asztali ikonokat, minden a jobb oldalra van "felfűzve" egy eszköztárban. Csak úgy akartam megoldani, hogy ne kelljen a programok között váltogatni, hanem a böngésző "interaktív" asztalként működjön, miközben csinálok más dolgokat is. Azért köszönöm a válaszokat.
2011. jún. 4. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!