Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért indul újra a gépem mass...

Miért indul újra a gépem mass efect 2 allatt?

Figyelt kérdés
Már többször is előfordult (hosszabb játékidő után) pedig a rendszerkövetelmény megvan:(
2011. jún. 3. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg eléggé kihasználja a géped képességét és túlmelegedéskor újraindul.

Ugyan ez volt velem egy régebbi gépemmel.

2011. jún. 3. 19:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Van benne valami hiszen valóban durván melegszik a gép játék közben ,de ennek a gépnek bírnia kénne:3,0 GHz AMD athlon 2 proci ,896 Mb videókari ,2 Gb ram ja és windows xp sp3
2011. jún. 3. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Videókártya milyen?
2011. jún. 3. 23:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Gainward gtx 260 986 MB ddr3
2011. jún. 4. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:

(első vagyok)

valóban bírnia kéne (de én a helyedben vennék még 2giga ramot) mert akármit is csinálsz a gépen a 2 nem sok!

2011. jún. 4. 12:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Valami más ötlet?Mert memóriára nincs pénzem és 1 ideig biztos nem gyülik ösze:(A grafikai beálításokat minre húztam és nyitot ablak melet játszok de így se bírja szegény jószág:(:(
2011. jún. 7. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!