Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi történt az MSN-nel? :O

Mi történt az MSN-nel? :O

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tegnap még tökéletesen futott az msn, msn plussal együtt. Ma bekapcsoltam a gépet, és úgy jelentkeztem be, hogy NEM volt msn plus. Mondom remek, feltelepítettem újra, de akkor sem volt jó!! Nem ismeri fel sehogy sem...

Pedig tegnap nem piszkáltam egy picit sem a gépet, mindenféle hibaüzenet nélkül futott. Csak egy dolgot, a videókártya driver frissítését, de nem hiszem, hogy ez sok köze van az msn plushoz...

Mit tegyek?:S

2011. máj. 31. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Hibaüzenetet kapsz? Nem véletlenül a Visual C++ runtime error? Ha igen akkor töröld le az 5-ös plust és tedd vissza a 4.9-et, az a megoldás. Máskülönben nem tudom elképzelni, látnom kéne, legalább képen.
2011. máj. 31. 11:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs semmiféle hibaüzenet.
2011. máj. 31. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Töltsd le a legújabb MSN-Plust, rakd fel! Ha ez nem segít akkor rendszervisszaállítás...
2011. máj. 31. 12:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Már vagy 10x raktam fel újra az egész MSN-t :( A rendszervisszaállítás egyéb okok miatt nem lehetséges...
2011. máj. 31. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!