Mire jó a Comenius Logo?
Figyelt kérdés
Informatika órán folyton ezt nyúzzuk, de szerintem egy totális nagy baromság, hogy egy teknőssel kell rajzolgatni hülye alakzatokat. Van valami értelme?2011. máj. 30. 14:55
1/5 anonim válasza:
az, hogy a programozás alapjait megtanuljátok. ehlyette inkább Pascal kéne, több értelme van, sőt, C.
2/5 anonim válasza:
Semmire nem jó, de segít egy kicsit megérteni az automaták programozásának az alapjait.
3/5 anonim válasza:
Segít, mert töröd az agyad az algoritmuson, ez a programozás alapja. Hidd el, segíteni fog majd, én pl 8 éve programozok java-ban és ha elakadok általában a teknősre gondolok hogy hogyan is csináltuk. Érdekes dolgokat is lehet benne csinálni mint például az ism 999999 [e 1 j 1 e 1,1 j 1,1 e 1,2 j 1,2 ...] szóval vannak érdekes dolgok benne.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, egy darabig még élveztem is, de már 3 éve ezt tanuljuk, ahelyett hogy áttérnénk valami fontosabbra.
2011. máj. 30. 21:04
5/5 anonim válasza:
hát....mi is ezt csináltuk sokáig és az egész évfolyam megőrült tőle ....nem mentük vele semmire, szerencsére már másik anyagrészre áttértünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!