Call of Duty 2 fps lagg segítség?
Hali, na szóval a cod2-ről lenne szó.
Na szóval belépek a játékba alap van 1 kis akadás, alap 200fps, beírtam ezeket: /com_maxfps 125, /sv_fps 100
belépek a szerverre, mit látok: 1fps 2 fps 15fps 30fps
még nem dermedtem meg de miután beléptem a szerverre választom a fegyvert, folyamatos akadás van és nem tudom lekezelni néha a punkbuster kidob az fps laggtól is
olyan durva 20-30fps-nél k*rvára akad utána 40-50re felugrik abbahagyja utána felmegy még 70-80-90-100ra és akkor sem akad utána megint kezdődik előről és 1 perc nyugtom nincs :S
fix fps-ek nem válnak be egyik se /com_maxfps 125/250/333 egyik sem jó semmit se javul csak a menüben pl 125öt beírom akkor megse mozdul onnan ha 250et akkor 200van és ha a 333at írom akkor is.
Barátom mondja nekem hogy directX7-en játszak mert hát van automatic és directX9 is egyik sem működik se semmi és akadok és laggolok mint állat :( help
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!