Mit csináljak, ha ezt a hibaüzenetet dobja ki a gépem, amikor elindítom az msn-t?
2011. máj. 28. 16:41
2/4 A kérdező kommentje:
De mit?
mert ezzel b*szakodok már 1 éve..:( hol le szedem az msn-t hol felrakom, de nem jó, mert se leszedni nem tudom rendesen, se feltenni... amikor leakarom törölni akkor mindig rajtamarad pedig se a programok telepítése/törlésében nincs benne, és a mappája sincs meg. leszedtem már szinte az összes fajta msn eltávolító programot is, de semmi :( a netes msn-t meg egyenesen gyűlölöm. a windows-t meg emiatt az 1 dolog miatt nem fogom újratelepíteni. nem érné meg.
2011. máj. 28. 17:11
3/4 hellosztok válasza:
tod mitt szard má a franvab is ha nem muködik akkor mi szarnak szenvedel még vele töltsd le egy 2009-2010-es verzóját ozt szard le hogy ujab van a célnak meg felell nem??
4/4 A kérdező kommentje:
de egyiket sem tudom felrakni...
2011. máj. 28. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!