Memória terhelést beállítása?
1,5 giga memória van a gépemben (2 db memokártya, egy 500as és egy 1000es), de szerintem max csak 1100-t használ összesen.
Mindenhol azt mutatja h 1500, szóval az nem lehet h az egyik nem működik.
Továbbá mennyire szabályszerű h a firefox kb 0,5 gigát eszik ha youtube-ozok?
csak kerekítettem, feladatkezelőt megnyitottam és úgy játszottam (ablak módban). Minden felesleges programot kilőttem folyamatokban. majd a memo használatot saccra összeadtam és pluszba még rá is számoltam egy százast.
1100-1250 között jött így ki. És a játéknak el kellett volna még az a 250 mega az élvezhetőségért.
js és XP SP3-t használok (ha számít)
De nem használja ki, a játék teljesítményén lehet érezni hogy kellene még. Bár lehet h valami hardveres gubanc van, mert akárhányszor raktam újra a gépet, sohasem éreztem úgy hogy kihasználná a gép az adottságait. (Lehet hogy az órajelek nem stimmelnek vagy ilyesmi).
Proci, vidikártya biztos elég. A gép pedig vírustalan.
Lehet, hogy a HDD kiirási sebessége alacsony.
Az tud komoly lassulást okozni, akármi vam még a gépben, mert a virtuális memória, meg a játék telepitett fájljainak hozzáférése lassú.
Segédprogrammot keress és mérd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!