Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Memória terhelést beállítása?

Memória terhelést beállítása?

Figyelt kérdés

1,5 giga memória van a gépemben (2 db memokártya, egy 500as és egy 1000es), de szerintem max csak 1100-t használ összesen.

Mindenhol azt mutatja h 1500, szóval az nem lehet h az egyik nem működik.

Továbbá mennyire szabályszerű h a firefox kb 0,5 gigát eszik ha youtube-ozok?

2011. máj. 28. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
elsőzör is az 512, és 1024. miből gondolod h csak 1100-at használ?
2011. máj. 28. 15:14
 2/6 A kérdező kommentje:

csak kerekítettem, feladatkezelőt megnyitottam és úgy játszottam (ablak módban). Minden felesleges programot kilőttem folyamatokban. majd a memo használatot saccra összeadtam és pluszba még rá is számoltam egy százast.

1100-1250 között jött így ki. És a játéknak el kellett volna még az a 250 mega az élvezhetőségért.

js és XP SP3-t használok (ha számít)

2011. máj. 28. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
de ez nem így meg... annyi van használva, amennyi kell.
2011. máj. 28. 15:25
 4/6 A kérdező kommentje:

De nem használja ki, a játék teljesítményén lehet érezni hogy kellene még. Bár lehet h valami hardveres gubanc van, mert akárhányszor raktam újra a gépet, sohasem éreztem úgy hogy kihasználná a gép az adottságait. (Lehet hogy az órajelek nem stimmelnek vagy ilyesmi).

Proci, vidikártya biztos elég. A gép pedig vírustalan.

2011. máj. 28. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:
azért nem használja ki, mert nem kell neki több. az, hogy te mit érzel, az szubjektív.
2011. máj. 28. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a HDD kiirási sebessége alacsony.

Az tud komoly lassulást okozni, akármi vam még a gépben, mert a virtuális memória, meg a játék telepitett fájljainak hozzáférése lassú.

Segédprogrammot keress és mérd meg.

2011. máj. 28. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!