Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet ezt GIMP-el megcsin...

Hogy lehet ezt GIMP-el megcsinálni?

Figyelt kérdés
Azt szeretném, hogy van 2 képem.És az egyiket a másikra akarom illeszteni,úgy, hogy az egyik képet hátraküldjem.köszi.
2011. máj. 28. 07:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, pontosan hogy szeretnéd.

Ha csak rá akarod tenni az egyik képet a háttérre, akkor roppant egyszerű dolgod van:

Behúzod a hátteret (amit hátra akarsz küldeni) a programba, majd a másik gépet pedig a fájl/réteg megnyitása opcióval nyitod meg, és kész is, ha más a két kép mérete, akkor az egyik kép a másikon lesz.

A rétegeket a jobb oldali panelen találod meg, itt amelyiket kijelölöd, avval dolgozol, pl. ha kijelölöd a felsőt, akkor át tudod méretezni, át tudod helyezni, hogy több látsszon az alsó rétegből.

Ha úgy gondoltad rárakni, hogy a hátteret bizonyos helyeken letörlöd a második képről, akkor sincs sokkal nehezebb dolgod:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1..

2011. máj. 28. 09:02
 2/8 A kérdező kommentje:
És a hátteret, hogy lehet eltüntetni?Én vagyok rajta de a hátteret el akarom tüntetni.Hogy kell?köszi.
2011. máj. 28. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Ott a legutolsó sorban lévő link.

Vagy itt egy másik, ha nem a hátteret akarod cserélni, csak eltüntetni akarod (bar ha van alatta réteg, akkor végülis itt is csak a hátteret cserélted):

2011. máj. 28. 16:13
 4/8 A kérdező kommentje:
De én úgy akarom, hogy amikor kivágtam a hátteret, akkor mögötte ne maradjon semmilyen szín.Csak a kép legyen ott.Az legyen az egész kép.
2011. máj. 28. 16:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Tehát el akarod tüntetni a hátteret?

Ezt mintha már belinkeltem volna:

2011. máj. 28. 17:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Még az lenne, hogy van ott egy kéz benne egy telefon.Azt hogy lehet eltávolítani,úgy, hogy ne roncsolja a képet?
2011. máj. 28. 18:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Sikerült:Dköszönöm a segítséged:D
2011. máj. 28. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Az attól függ, mekkora méretben van, és milyen a háttere.

Ha kicsi a képhez képest, akkor a környezetéből vegyél mintát, és a javítóeszközzel (egy sebtapasz az ikonja, ctrl-t nyomva vehetsz mintát a környezetből) folyamatos egérgombnyomással eltüntetheted, és a telefonon való kattintgatással viszonylag szépen eltüntetheted.

Ha nagy a képhez képest, akkor pedig a környezetéből (vagy hasonlóból) csinálsz egy új réteget, és az első linkem szerint megpróbálod úgy eltüntetni a hátterét, hogy a telefonon kívül mást ne takarjon el.

2011. máj. 28. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!