Miért nem küldi el az outlook a leveleket?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van az outlookban hogy a levelek megérkeznek de el menni nem mennek el... T-home-os netről van szó minden létező internetes beállitás segitséget végig probáltam...2011. máj. 27. 12:06
1/2 énevok válasza:
Ha letölteni letölti, viszont nem küldi a leveleket akkor az SMTP kiszolgáló nincs jól megadva. Sok e-mail kliens (freemail, citromail, stb.) nem támogatja az SMTP alapu levélküldést, ami az outlook alapja.
Outlook -> eszközök -> fiókbeállítások. Itt válaszd ki a használt fiókot, és nyomj a módosítás ikonra. A kimenő levelek kiszolgálójához pedig írd ezt: mail.t-online.hu
A bejövő levelek kiszolgálója maradhat úgy ahogy volt!
Remélem ez segített!!!
2/2 anonim válasza:
Segített? Nekem ugyanez a gondom, és megcsináltam, de a hiba továbbra is fenn áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!