Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programmal tudom vágni...

Milyen programmal tudom vágni az alábbi HD felvételeket?

Figyelt kérdés

Vettem egy "szappandoboztartó" kis HD kamerát (Toshiba Camileo H20),de a felvett anyagot nem viszi az Adobe Premier pro cs4.

A felvett formátum 720px 29fps. (Ez nem tudom milyen újféle szabvány a 29.970 fps helyett)

Akármilyen projectet nyitok a probléma mindig hasonló: A kép lepörög két másodperc alatt, a hang szépen végigmegy.

Próbáltam Edius-al is: Ott (úgy emlékszem) a hang sz@rozott de kép úgy ahogy ment.

Nna vagy én vagyok a láma vagy nem, de valaki tud megoldást a problémára?

Köszönöm.

2011. máj. 27. 10:07
 1/2 anonim ***** válasza:

az Adobe család cs 4 csomagja nem a legjobb (az összes többi progival is gondok vannak benne) ha fel tudod rakni a cs5-öst akkor probáld meg (win7 és 64bit).

Ezenkivül mivel más progival is gond van lehet kodek hiba, vagy a projekt beállítások nem jók. bár én a kodekre szavazok. Probáld ki azt hogy esetleg a Pineapple Studoal digitalizálod be

2011. máj. 30. 09:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Esetleg azt megkérdezhetném-e melyik Pinnacle Studiót érdemes választani? Hm...a 14 HD Ultimate? Vagy sima 11?
2011. máj. 31. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!