Pityupocse kérdése:
Milyen formátumba exportáljam, a kész videót, hogy ne legyen 700+MB, egy 10 perces kisfilm?
Figyelt kérdés
Természetesen a minőséget is szem előtt tartva. Nem azt mondom, hogy blue ray legyen, de egy hd film, ami 2 perces, ne foglaljon nekem 240 MB-ot.2011. máj. 26. 17:24
1/4 anonim válasza:
Aviba kell menteni és nagy tömörítési aránnyal.Sajna a hd film nagyon sokat foglal.Én nekem volt ,hogy egy 5 perces videó full hd 7giga volt.-.-
2/4 anonim válasza:
Számoljunk egy kicsit utána a méreteknek: egy 120 perces HD minőségű film kb 8GB, ebből az jön ki, hogy egy 2 perces videó kb 136 MB méretű lesz.
Sajnos a méret ~ minőség mindig ilyen kapcsolatban lesznek egymással, olyan nem lesz, hogy jó minőség, alacsony méret (hacsak valaki fel nem talál valami új tömörítési eljárást, ami azért nem valószínű)
3/4 anonim válasza:
wmv, vagy avi és onnan x264 kodekkal mp4 be.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. máj. 29. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!