Windows Xp telepítés - Hogyan lehet beállítani, hogy a temp fájlokat hova másolja?
Működő Windows alól öreg hiba, operációs rendszert telepíteni!
Boot -olj be szépen Windows XP telepítőlemezről, és úgy csinálj egy formázást, és láss csodát egyből engedni fogja.
Pedig így nem fog menni!
Mindegy ha TV maciról boot -oltatod be az XP telepítőt, csak nem működő rendszer alól indítsd.
Amúgy ezt nem vágom.. Mi korlátoz be ennyire, hogy se belső se külső ODD, pen drive, se semmi ??
Nekem is van egy terminálgépem (Wyse Winterm 3455XL). A eredeti tulaj guberálta valahonnan, de nem tudott vele mit kezdeni nem ment fel neki a rendszer helyette kapásból lefagyott, ezért nekem adta 2 sörért. Én lecseréltem a Wyse BIOS-t az eredeti VIA EPIA -ra, és máris ment minden.
Viszont ezen se volt semmi, még USB boot lehetőség sem. Leszedtem a hátlapot, és virított benne az IDE csatlakozó, és a tápjából jött 2 db molex is Ráfűztem egy CD-ROM meghatót a telepítés idejére, és felraktam rá a rendszert. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!