Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Videokészítő programot keresek...

Videokészítő programot keresek! Tudtok?

Figyelt kérdés
Mindenképpen magyar nyelvel. Ha más nem mutassatok hozzá magyarosítást. Nem ilyen vackokra gondolok mint a movie maker teszem azt 1 videót nem tudok vele elkészíteni mert folyamatosan lefagy illetve lementeni se akarja amit sikerül elkészíteni.
2011. máj. 26. 13:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Na, hát akkor ez a baj :)

Ezzel ne nagyon akarj videót csinálni, még az én 3 GHz P4 1.5 giga ramom sem kielégítő a feladathoz.

2011. máj. 26. 15:01
 12/18 anonim ***** válasza:

meg is válaszoltad a kérdésedet...

a géped nem elég erős ahhoz hogy kifogástalanul szaladjon rajta a muvimékör....

még a p4-esekkel is ez volt a baj hogy nem tudták használni...

a videószerkesztő progikat meg már írták fentebb többet meg nem tudok...

2011. máj. 26. 15:03
 13/18 A kérdező kommentje:

Ez szomorú, mindenesetre köszi az infókat és a segítséget.

Azt még megtudná valaki mondani kb. mi kéne ahhoz hogy normálisan elbírja?

2011. máj. 26. 15:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Az én P4-esem már viszi, csak lassú. Ilyen gépet kompletten kapsz 20-25 ezerért. Tehát efölött bármi jó.
2011. máj. 26. 15:09
 15/18 anonim ***** válasza:

Az én gépem sokkal kisebb és van rajta movi és videospin is. Mindkettővel tudok dolgozni. Igaz, a videospin kissé döcög. A videospinben pedig a legjobb minőségre van állítva a kimenet.

Amikor filmet csinálsz, egyforma a felbontása mindnek? Mert arra is érzékeny.

2011. máj. 26. 16:02
 16/18 anonim ***** válasza:
16.02-es vagyok. Az utolsó mondatom a movi makerről szólt.
2011. máj. 26. 17:37
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen egységes felbontású minden. Nem tudom akkor miért van ez de rendszeresen megfagy... idegesítő, de megtudok még így is csinálni egy rövid kis videót, viszont elmenteni már nem tudom! a hátralévő idő csak megy egyre feljebb és nem történik semmi!
2011. máj. 29. 07:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Sokszor dilis a movi maker A VideoSpinnel csinálom a legtöbbször a filmeket.Remekül lehet a hanggal is játszani benne. Movit csak néhány effekthez használom.
2011. máj. 29. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!