Hogy tudnék több, jelszóval védett rar-t egyszerre kitömöríteni?
"ki is lehet jelölni őket!!!"
Ezt most minek írtad? Ennek semmi köze a kérdéshez.
Ha 200 fájlhoz egyenként kell beírni a jelszót, amit 1-2 percenként kér, akkor ülhetek mellette, és semmit nem tudok csinálni mást, mert állandóan felugrik a jelszó kérő ablak. Nem a kijelölés a probléma!
Nehéz elhinni, hogy erre még egy programozónak se akadt igénye.
Parancssoros megoldást nem találtam, de a winrarban van olyan a file menüben, hogy: Set default password. Nem próbáltam ki, de valószínűnek tartom, hogy ez is csak a betömörítésre vonatkozik.
De azt olvastam, hogy a 7zip eleve úgy csinálja a kibontást, hogy ha egy könyvtárban több kibontandó file van és mindet kijelölöd kibontásra, hogy az elsőnél megadott jelszót próbálja meg használni a többinél is. Legalábbis régebben így volt, nem tudom most is így csinálja-e.
Sikerült letölteni egy régi 7zip-et. Ez az amit kerestem. Könnyen használható, és mindent kicsomagol egyszer beírt jelszóval.
Nagyon köszönöm.
Ha a winrart megnyitod (tehát a winrar.exe-vel, de a jobbgombba is be lehet építeni, hogy küldés winrarba), akkor bejön a winrar normál windowsos böngésző felülete, ahol normál módon, controllal, shiftel lehet ugyanúgy kijelölni több fájlt, mint bárhol a windowsban.
Amúgy meg találtál egy régi 7zipet? Az ingyenes, bármikor letöltheted a weboldaláról a legújabbat.
A 7zip egyébként a nem teljesen letöltött rarokból is kicsomagolja a töredék fájlt kérdés és külön beállítás nélkül. Így például bele lehet nézni filmekbe úgy, hogy nem muszáj teljesen tölteni az első részletrart sem. Persze a winrar is tudja, de ott ilyenkor külön be kell pipálni, hogy a töredék fájlokat tartsa meg.
De örülök, hogy mostmár ezt is tudjuk, hátha még nekem is szükségem lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!