Olyan program létezik, hogy ha X oldalon beírják a nick nevet és a jelszót azt megjegyzi nekem?
Keylogger -nek hívják. Ha más gépére sikerül feltelepítened, még az emiledre is elküldi képpel együtt.
Szülői felügyeleti cumóként rájuk lehet akadni a neten.
Többet nem segítek.
Ez a számítástechnikában, a legocsmányabb, legundorítóbb rész, legalja színvonal aki ilyet tesz.
Persze Emberileg, és vannak akiknek az semmit nem számít.
ketteske!
köszi az infót és a kioktatást is.Igen aljas dolog de amikor a féltésből megteszel ilyen aljas lépést is.Igen lehet bármit mondani rám,én akkor is féltem egy édes nick név mögé bújt pedofil állattól.Ha megértettél köszönöm.ha nem ...ez van....
Hármaska!
Köszönöm ,esetleg priviben írnál nekem erről többet :)
Paraanyának :)
Ketteske vagyok.
Igazából azokra gondoltam, akik megírják, mert főleg nyereségvágyból teszik. A szülői felügyelet szöveg csak a legitimitását próbálja elintézni. 90% nem arra használja.
Úgyhogy nem rád gondoltam. Kifejezetten neked, azt kívánom, mégse legyen rá szükséged.
Ketteske :)
Köszönöm.Ezek szerint mégis értjük egymást:)
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!