Win7-en lelehet tiltani egy program internetelérését?
Figyelt kérdés
Two Worlds 2-t kellene mert nem elég jó az ha kikel huznom mindig a netkábelt hogy játszhassak:(2011. máj. 23. 13:39
1/8 P.O.C. válasza:
Rakj fel egy normális Tűzfal progit, és olyan szabályokat hozatsz létre, amilyeneket csak akarsz.
Elvileg a Win 7 beépített tűzfala is kétirányú, tehát alkalmas rá, viszont nagyon alap.
2/8 anonim válasza:
Igen, a beépített is alkalmas rá, csak P.O.C. nem ért a szakmához. Vezérlőpult --> Win tűzfal --> Speciális beállítások és itt tudsz új szabályt csinálni amivel le tudod tiltani.
3/8 P.O.C. válasza:
Mert hol mondtam én, hogy nem alkalmas rá okostojás??
Persze hogy alkalmas, csak azt mondtam vannak nála lényegesen komolyabb szoftverek is.
Bírom már az ilyen beszólós vadbarmokat...
4/8 anonim válasza:
És mivel komolyabb bármelyik tűzfalprogi is, mint a Fokozott biztonságú Windows tűzfal? Elárulom neked, hogy semmivel. De ha konkrétumot is tudsz mondani nem csak a levegőbe beszélni, akkor várom.
5/8 P.O.C. válasza:
Hívd elő a Google barátodat, keress pár tesztet, és nézd meg hol végez a hőn Istenített Winfos tűzfalad. :D
6/8 anonim válasza:
Már megint csak a levegőbe beszélsz a "pár teszt"-tel. KONKRÉTUMot kérek, tudod mit jelent ez a szó? Egyébként is a világon semmi különbség nincs a tűzfalak között, mindegyik a tűzfalszabályok alapján enged be vagy tilt ki egy csomagot. Ennyi. És ehhez lehet jobban értek, mint te...
7/8 P.O.C. válasza:
Konkrétumot nem tudok, én inkább a felhasználói programokhoz és hardverekhez értek. Viszont akik ilyen tesztezek csinálnak nyilván értik a dolgukat, és bocs, de én inkább nekik hiszek.
8/8 anonim válasza:
Na jó, hát akkor erről ennyit. Reménytelen eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!