Míért nem engedi, hogy más gépét lássam, turkálni tudjak cuccai közt?
Leszedtem néhány programot, melyek segítségével láthatom más gépét, irányíthatom, vagy a fájljai közt kutakodhatom, nem veszi észre.
De nem akar összejönni egyik sem.
Nem hivatalos programot, hacker munka.
Nagyjából mindegyik ugyanúgy épül fel. Van egy "Kliens.exe", és egy "Szerver.exe" fájl (meg még néhány apróbb, de azokkal semmit sem kell csinálnom).
Szerver fájlt átküldtem annak a gépére akiéhez hozzá akarok férni. Meg is nyitotta.
Nála úgy tűnik, mintha semmi sem történne, de a program (gondolom) aktivizálta magát.
Nálam a Kliensbe beírom a célszemély IP-címét, majd rányomok a Kapcsolódásra, de nemtalálja meg.
Ha a saját gépemen próbálom ki, látom a 127.0.0.1 IP címmel.
Tudok távirányítással rengeteg mindent csinálni.
Viszont a másik gépen nem jön össze..
Talán letiltottam valamilyen folyamatot a Felügyeleti Eszközök -->Szolgáltatás részénél?
Míért nem működhet?
A "Csúnya dolog ez..", és ilyesmi válaszok kíméljenek. /\ _ /\
Programok közt akad amelyik már 5-6 éves, akad amelyik csak fél.
#1 Hűű, körülményes lenne úgy beállítanom tűzfal, portforward, stb.. dolgokat, hogy működjön?
#2 Énem vagyok olyan bamba, hogy hagyjam.. ;P
akkor turkálj az enyémbe :D
GYERE!!! VÁRLAK!!!
(kártérítést nem fizetek!! )
"#1 Hűű, körülményes lenne úgy beállítanom tűzfal, portforward, stb.. dolgokat, hogy működjön?"
Neked igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!