Zerkowitz kérdése:
Adnátok videólejátszó programokat? (Ne a Windows Media Playert)
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 19:50
1/10 anonim válasza:
K lite codec pack MediaPlayer classic-al szerintem a legjobb , de jó a VLC media player is ...
2/10 Argloss válasza:
5/10 anonim válasza:
GOMplayert használok évek óta. Mindent visz. Amit mégse, annak megkeresi a megfelelő kodekjét. Feliratot kezel. Kis gépigényű. Magyarítás van hozzá.
6/10 anonim válasza:
GOM playert használok én is,tényleg nagyon jó,de vannak olyan flv fájlok amit támogat,és vannak amiket nem,és ezekhez codec-et sem tud letölteni az oldaláról. Ezek youtube-ról letöltött videók.
9/10 anonim válasza:
VLC-nek van beépülő modulja is, pl. a Firefox4-ben ezzel fog mindent megnyitni. Itt kell beállítani. Menűben Eszközök/Beállítások/Alkalmazások
10/10 anonim válasza:
gom player szerintem is a legjobb, én nemrég tértem át róla, elötte vlc-t és kmp-t használtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!