Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Assassins Creed Brotherhood...

NejlonZacskoo kérdése:

Assassins Creed Brotherhood Serial number :S valaki tud adni egy cracket? Vagy tud mondani egy biztos pontot?

Figyelt kérdés
hello valaki tud adni egy működő, általa letesztet cracket? hogy multizhassak is ? mert nekem megvan , nem bolti és ahoz h jó legyen a multi kér serial numbert... valaki tud mondani legalább annyit h mien jelek vannak benne? betük ? számok ? és hogy hány betüs ? ez alapján csinálhatnék én is egyet... :D előre is köszi a válaszokat.
2011. máj. 20. 18:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nem mondasz ujjat
2011. júl. 27. 15:38
 12/16 A kérdező kommentje:
*újat
2011. júl. 27. 22:16
 13/16 Colix ***** válasza:
23P-UN84-MGCP-LPHG-YCBM szerintem jó csak hiányzik az elejéről egy betű vagy szám...
2011. okt. 16. 09:59
 14/16 anonim válasza:
***** ez egy működő crack !!!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. okt. 31. 06:53
 15/16 A kérdező kommentje:
multi crack kell nem single ...
2011. okt. 31. 18:24
 16/16 anonim válasza:
sziasztok azt szeretném kérdezni h letöltöttem és fel is telepitettem nincs creckelve semmmi csak felraktam de nem indul kér aktiválo kodot mit csináljak mert nagyon szeretnék singlebe kiprobálni
2012. szept. 14. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!