Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell kiirni a windows-t...

Hogy kell kiirni a windows-t dvd-re hogy automatikusan bootoljon mikor újrainditom?

Figyelt kérdés
Egy sima sp 3-as xp-t szeretnék kiirni ugy DVD_re!! Hogy ha újrainditásnál beteszem a lemezt akkor induljon egyből ! Tudjátok hogy kiirja "Cd-ről való inditáshoz nyomjon meg egy gombot....." És indul is a xp-telepítő! Nah ezt hogyan csináljam meg?Hogy irjam ki és mivel! Most nero 7-em van de cd/dvd kép az nem jó már bisztos!
2011. máj. 20. 11:33
1 2
 11/19 P.O.C. ***** válasza:

Jó akkor gurítsátok csak ami szögletes, és cipeljétek ami kerek. :)

Amúgy kíváncsiságból kipróbáltam XP alatt Nero 6 -al, kapásból hibaüzenetet kapok. Utána újrabootoltam Win 7 -el ahol Ashampoo Burning Studio 10 van telepítve, ez még hajlandó is lenne rá, mert zöld pipát kapott a behlyezett DVD-RW.

Tehát tényleg lehetséges, de ettől még baromságnak tartok 3 GB-nyi szabad hely elpazarlását. Inkább a lusta embereknek jó megoldás ez.

2011. máj. 20. 15:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Ok,látom eldöntötted,hogy juszt sem érted meg,mindegy,lényeg,hogy lehet.

/még egy kísérlet:nem arról van szó,hogy ez olyan baromi ésszerű,hanem arról,hogy adódhat olyan helyzet,amikor jól jön,hogy lehetséges/

2011. máj. 20. 15:38
 13/19 P.O.C. ***** válasza:
Igen, DVD-RW-nél tényleg jól jöhet. De én vagyok olyan skót, hogy DVD-R -el csak akkor tenném meg, ha tényleg emberi élet múlna rajta. :D
2011. máj. 20. 15:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát igen,még ha szinte egy árban van is a cd-vel,akkor is valahogy olyan "gusztustalan".......:)
2011. máj. 20. 17:07
 15/19 P.O.C. ***** válasza:

Te még midig nem érted. :) Nem is annyira az ára érdekel, hanem a tudat, hogy 3 GB kihasználatlan marad a lemezen. Nem szeretem a pazarló embereket!

Még ami fel tud idegesíteni, mikor megrendelik a 2-3000 Ft -os fullos ebédet vagy vacsorát, épp csak beleturkálnak és esznek belőle két falatot, majd meg az egész a szemétbe, miközben a világ túlsó felén meg emberek halnak éhen.. :S

Meg mikor az amcsik, hatalmas benzin temetőkkel, járnak és lesz*rják mi lesz 20 év múlva. >:(

Na az ilyen viszont számomra "gusztustalan"..

2011. máj. 20. 18:28
 16/19 A kérdező kommentje:
én lusta ember vok és kirtam alkohol 120 -al képfájl kiirása menüvel ahogy az elején irta valaki THX -neki és megy is :-D Azért köszönöm a válaszokat
2011. máj. 20. 21:00
 17/19 anonim ***** válasza:

ITT CSAK IS A 7. VÁLASZOLÓRA ÉRDEMES FIGYELNI MERT Ő MONDJA JÓL!!!!

DUPLA KATT A KÉPFÁJLRA,ÉS AMI PROGRAMOT ELINDÍT NEKED AZZAL KIÍROD ÚGY HOGY NEM ÁLLÍTGATSZ SEMMIT,MERT A PROGRAM BEÁLLÍTJA AUTOMATIKUSAN A NEKI MEGFELELŐ BEÁLLÍTÁSOKAT!!

SZÓVAL A 7. VÁLASZOLÓ A TUTI!

2012. máj. 4. 15:01
 18/19 anonim ***** válasza:

P.O.C

Megnézném a szép CD lemezed mondjuk pár év múlva, hogy olyan karcos lesz, hogy még a világ leglassabb olvasója se olvassa vissza...

DVD-re ráírod a Winxp-t oszt csá...legalább ha karcos lesz, akkor is olvasható marad.

Felesleges vitázni rajta, mert a CD sokkal hamarabb megy tönkre, mint a DVD.

2015. jan. 6. 20:53
 19/19 P.O.C. ***** válasza:

Vannak kb. 15 éves CD-R lemezeim, életem első saját írójával lettek írva. Még mindegyik simán olvasható. Viszont néhány 6-7 éves írott DVD-m közül már néhányat semmivel nem tudok beolvastatni, a többit meg csak bizonyos meghajtókkal (pedig nem gagyik, hanem Verbatim, TDK és EMTEC). Szóval én nem nagyon hiszek ebben az élettartam mesében.

Mondjuk igaz, én vigyázok a cuccaimra, nem adom a kutyának játszani és használat után visszakerülnek a tokba. Tehát a karcok nálam minimálisak.

2015. jan. 7. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!