Wifi antenna jelerősítő szoftver létezik e?
Helyzet: a ház központjában egy router, valszeg beépített antennával, ami jó gyenge jelet sugároz.
Nekem itt jó 20 méterrel arrébb, van hogy használhatatlanul lassú a kapcsolatom.
Egy TP-LINK TL-WN651G, PCI-os antennám van.
Létezik olyan szoftver, amivel az antenna jelbefogadóképességét tudom szabályozni?
A Google nem jóbarátom'!
Szia.
A google a védelmezőnk nem a barátunk :)
Ajánlom vegyél nagyobb antennát.:)
Szoftver nincs.
A PCI-os antennáknak az a baja, hogy a gép mögött vannak /leárnyékolva/. Vegyél egy usb-t, 3m-es hosszabbítóval oda rakod, ahova akarod.
Na, igen, azért érdeklődtem a szoftver felől, mert nincs egy buznyákom se, és éppenséggel erre se nagyon volt pénzem... csak a tulaj nem engedi, hogy fúrjunk x lyukat, hogy kábelen idevezetem azt csá... úgy hogy megvetette ezt a sz*rt, az új router meg alig szór jelet (a tulajé).
Igazából, ha innen elköltözünk, nem is lesz már szükségem erre a szennyre... így is sokszor hazavágja a rendszert, mert az alaplapomnak nem "tetszik"...
"... így is sokszor hazavágja a rendszert, mert az alaplapomnak nem "tetszik"...
Talán IRQ ütközés, használd másik PCI slotban.
Tökmindegy melyikbe teszem...
AsRock alaplap tehát Asus... ez mindent megmagyaráz...
Egyébként vettem egy erősítős antennát, + kábelt... most már 10 méterre vagyok attól az átkozott routertől, de... kb adtam a szrnak egy pofont... ugyanott vagyok, csak szegényebb 3000Ft-tal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!