Bescanneltem egy kottát photoshopban, szeretnék kijelölni rajta egy részt és elforganit 90 fokkal. Hogy tudnám ezt megtenni?
Figyelt kérdés
Megnyitottam a fájlt.(társítás-photoshop)
kijelöltem a forgatni kívánt részt.jobbklikk-kijelölés átalakitása,aztán jobklikk forgatás.el is fordult a kijelöléses szaggatott vonal.majd megnyomtam a pipát.
a kép maradt az eredeti csak a kijelolés lett elforgatva.
De én a képet szeretném rendesen elforgatni amit kijelöltem.
tanácsatalan vagyok.lécci segítsetek
2009. márc. 13. 21:39
1/5 anonim válasza:
amikor megnyitottad a képet, jobb alul látod kicsiben. gondolom magyar psed van, akkor asszem az a nve, hogy rétegek. ott kettőt kattintasz a képre, felugrik egy ablak, abbann okot nyomsz. utána menni fog szerintem. :)
2/5 A kérdező kommentje:
leírnád pontosan lépésről lépésre?mert még mindig nem megy:(
2009. márc. 14. 12:31
3/5 anonim válasza:
Én ezt úgy csinálnám, hogy a kijelölt részt egy új rétegre tenném (ctrl+v, ctrl+c), és ezt a réteget fordítanám el a másik fölött.
4/5 anonim válasza:
Bocsánat, pont fordítva írtam. Szóval: kijelölés után ctrl+c, majd ctrl+v.
5/5 anonim válasza:
kijelöl, ctrl+T, elforgat, örül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!