Miért nem tudok bejelentkezni MSN-re?
Figyelt kérdés
Mindig azt írja ki,hogy próbáljam meg később. a hibakód:80072745.2009. márc. 11. 16:28
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg lecserélni az MSN-edet!
Nézd meg, h más programoknál(pl. Skype) is ezt írja ki?
Ha ez sem jó, akk bocs, de nem tom.
Max. még szerezz be egy programot, ami megmondja, h mi ez a hibakód(pl. 123456-os kód, a programba beütöd és mondjuk valami szoftveres hiba van, akk azt írja ki - de ez csak PÉLDA)?
2/4 anonim válasza:
Vagy csinálj új accountot!
Nekem Xfire-nél is ilyesmi volt, letörlés-telepítő letöltése-új account - be tudtam jelentkezni:D:D
3/4 A kérdező kommentje:
más minden működik. telepítettem a 9.0-ás MSn-t és most jó. de nekem ez meg nem jön be. :S
2009. márc. 11. 19:05
4/4 anonim válasza:
Próbáld meg felrakni az újabb verziót is, hátha most megy.
Nézd meg, hogy a tűzfalad nem blokkolja-e a bejelentkezést vagy valamilyen eszköz nem akadályozza-e meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!