Hogyan tudnám nokiámról a tetrist leptopra feltenni? Lehet hülyeségnek tűnik, de lécci normális válaszokat!
Figyelt kérdés
jolenne mert imádom csak kicsit kicsi a telefonom és hamar lemerül.2011. máj. 10. 20:42
11/14 A kérdező kommentje:
52 éves vagyok, és nemértek az ilyen kütyükhöz. nemtudom ebben mi a baJJ, nemrég kaptam a lányomtól születésnapomra a leptopot.
2011. máj. 10. 21:11
12/14 anonim válasza:
Értem én, és ez nagyon klassz, de játssz a számítógépen tetrist.
13/14 anonim válasza:
Akkor pedig ajánlanám az internetes tetris-eket, bonyolult lenne a telefonost rátenni gépre és még korántsem biztos, hogy rendesen működne. Ugyanis ha egy régebbi Nokia telefonról van szó, amin mondjuk nem java-s a játék, akkor egy az hogy valószínű fel se lehetne tenni, másik meg hogy ha fel is lehetne, vagy nem indulna el, vagy ugyanolyan lassú és rossz felbontású lenne mint a telefonon. Vannak tök jó netes játékok, sokkal jobb, mint egy telefonos.
Itt lehet szemezgetni, jó szórakozást!
14/14 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe(kérdezőnek):
http://www.youtube.com/watch?v=oMZ7oh43z9g
Nem kell megsértődni csak kiváncsi vagyok hogy hogy teljesítesz.Aztán nekem beszámolj róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!