Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Vannak arc összehasonlító...

Vannak arc összehasonlító programok?

Figyelt kérdés

Csak kérdezem, meg is szeretném próbálni,mert van 2 kép, és nem tudom eldönteni, hogy azon a 2-n ugyanaz a személy van-e.A válaszokat előre is köszönöm, de legyetek szívesek, és ne írjatok olyanokat, hogy:"minek az neked? , úgy sem tudod használni, ezekkel csak a profik dolgoznak,te meg nem vagy az".

Remélem érhető a kérdés. :):)

2011. máj. 9. 18:47
 1/4 anonim válasza:
Vannak
2011. máj. 9. 19:16
 2/4 A kérdező kommentje:
kicsit bővebben, pl melyik?
2011. máj. 10. 11:07
 3/4 anonim válasza:
Azért nem válaszoltak, mert valszeg tényleg nem értenél hozzá, és megkérted hogy ne írjanak ilyen választ, és ha jól tudom ilyen programot nem adnak csak úgy ki a nagyközönségnek, (gondiolom, én sem találtam eddig még semmi ilyesmit sajna) amit én találtam az is csupán maga a forráskódja, és mivel nem vagyok programozó mester ezért nem igazán tudok vele én sem mit kezdeni, de hátha te tudsz : [link]
2014. jún. 10. 01:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Na jó...már azt sem tudom mit akartam ezzel a kérdéssel, elvégre csak 3 éve volt..:D
2014. jún. 12. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!