Keresek egy pár évvel ezelőtti PC-s játékot. Valaki tud benne segíteni?
Pár évvel ezelőtt játszottam ezzel a játékkal.
Ha valaki a nevét meg tudná mondani az már bőven elég lenne.
Mindig egy léghajóból volt a "felszállás" utána vagy más léghajókat vagy más repülőket kellett megsemmisíteni. Tehát egy Arcade játékról beszélünk. Amikor vége volt a missziónak vissza kellett térni a léghajóhoz és az alján kijött egy kampó szerű cső amihez dokkolni kellett (jobban mondva irányba kellett állni és mikor elég közel voltam egy billentyű lenyomása után az autómatika elvégezte a többit)
2 illetve 1 szárnyú gépekkel lehetett repülni a küldetések után fejlődött a gép technológiája...a játéknak semmi köze nem volt az 1. világ háborúhoz fiktív történet és játékmenet volt az egész...
Az elején induláskor 2 szárnyú gép volt hátul volt a rotorja (abból is kettő volt de egy motor hajtotta őket tehát 2 rotoros de egy motoros gép volt)
Remélem valaki ráismer nem tegnap volt a boltokban:)
Talan Freelancer vagy mi?
6-7 eves koromban jatszottam vele, nem sok maradt meg belole de az is hasonlo volt
Hasonló!
Csak amit én keresek nem az űrben játszódik...kicsit olyan mint ha modern eszközök keverednének az 1. vh robbanó motoros; légcsavaros gépeivel...csak se a gépek se a környezet nem akkori...mindennek új formákat találtak ki...megőrjít, hogy nem találom...én is ezer éve játszottam vele...kb fél éve keresgélem már:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!