Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win XP-ben hogy lehet beállíta...

Win XP-ben hogy lehet beállítani az alapértelmezett programokat?

Figyelt kérdés

Hogy egy adott program amilyen formátumot csak megtud nyitni azt azzal nyissa meg a windows xp.

Win7-ben egyszerű: Vezérlőpult\Programok\Alapértelmezett programok\Alapértelmezett programok beállítása. (remélem érthető)

Igazából OpenOffice-ról van szó!

Köszi válaszokat!

2011. máj. 8. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Jobb gomb a fájlra->társítás-> program választása -> kiválasztod amit szeretnél és beixeled, hogy jegyezze meg.
2011. máj. 8. 20:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy ezt a sügérséget fogja írni valaki. Én nem egyenként szeretném társítani, hanem egyszerre az összes kiterjesztést. De köszi hogy próbáltál segíteni!
2011. máj. 8. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
OO-nál nem tudom hol van, de általában a program beállításainál/fájlltársításnál kell bepipálni amiket szeretnél, akkor automatikusan megnyitja azokat. Remélem legalább ponty jó válasz...:))
2011. máj. 8. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
figyelj ez egyáltalán nem sügérség XPben még igy kell beállítani. de ha neked egyszerre kell akkor nézd meg az offic-nak a beállításait - lehetséges hogy ott lesz
2011. máj. 8. 22:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem találtam,de köszi mindenki válaszát! :S
2011. máj. 9. 00:30
 6/7 Elektromann ***** válasza:

Tudom, nagyon régi már ez a cikk, de ha valakit mégis érdekel, így lehet XP-n az egyes fájltípusokra beállítani a programokat:

1. Nyisd meg a Vezérlőpultot

2. Válaszd a "Megjelenések és témák" kategóriás

3. Válaszd a "Mappa beállításai" feladatot

4. A "Fájltípusok" fülön beállíthatod a programokat.

2018. febr. 3. 10:41
 7/7 Elektromann ***** válasza:
Hozzáteszem, az elő válasz ugyan ezt hajtja végre.
2018. febr. 3. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!