Addig megy, hogy patterneket csinálok, de arra nem sikerült rájönnöm, hogy ezeket hogy állítsam össze dallá... Nem nagyon találtam a neten segítséget, hogy hogy lehetne, mindig csak a patternekig jutottam...
Valaki le tudná írni érthetően, hogy működik ez (kicsit számítógép-analfabéta vagyok xD)?
Hú akkor nagyon nehéz dolgod lesz zenét szerkeszteni, de nagyon nagyon. Rengeteget kell fejlődnöd és tudást szerezned hozzá, ha nem értesz hozzá:) pl. freq beállítások, mastering, rétegezések, stb...
Mindent hangot külön be kell építened, aztán a sequencer-ben kottázni a dallamokat. Meg beállítani a hangokat és effektezni, stb. Nem használom az fl studio-t, de ismerem. Leírni a használatát hosszú lenne itt, mert ha valamiben megakadsz akkor megint kérdésed lesz:) Amúgy van hangkártyád és milyen hangkártyát használsz?
2011. máj. 8. 18:41
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg gondom lesz mert azt se tudom, mi az a hangkártya... na mindegy, de azért köszi:)
2011. máj. 12. 18:54
3/11 anonim válasza:
wow:D Hát azért ne add fel:) Hátha hamar tanulsz.
2011. máj. 12. 20:39
4/11 A kérdező kommentje:
Hamar tanulok, csak az kell, hogy valaki tanítson :P
2011. máj. 16. 17:06
5/11 anonim válasza:
Nem vagyok tanár, de segíthetek ha gondolod. Viszont hangkártya nélkül nem fogsz tudni dolgozni az fl studioban, mert egyrészt nem fogja bírni a sok hang anyagot amit készítesz, másrészt a minőség miatt is. Kérdésekkel fordulhatsz hozzám, ha gondolod.
2011. máj. 16. 18:19
6/11 anonim válasza:
biztos van hangkártyád, ha hallod a zenéket/patterneket a gépeden
2011. máj. 16. 20:10
7/11 anonim válasza:
Kalman11 az alaplapi hangkártya meg a studio hangkártyák másabbak:) sokkal másabb. Mivel azt se tudja, hogy mi az a hangkártya akkor nem is vehetett még olyat vagyis alaplapi hangkártya van neki:) Nem fogja bírni, olyan lesz mintha lefagyna a számítógép (szagatni fog lejátszáskor). Fl studioban meg pláne, mert vst fájlokkal dolgozik. Kell a hangkártya! Lehet venni olcsón kb. 20 ezer forintért, ez alapszint a szerkesztéshez. Ami komolyabb az már 100 ezer forint körül mozog. Hoppá:)
2011. máj. 16. 22:00
8/11 anonim válasza:
Playlist nézetben
2011. máj. 17. 08:26
9/11 A kérdező kommentje:
A komolyabb hangkártyát valószínűleg nem engedhetem meg magamnak... De nem lehet rossz az sem, ami most van, mert eddig mindent gond nélkül lejátszott.
2011. máj. 17. 20:39
10/11 A kérdező kommentje:
Azért kicsit csalódott vagyok... Egy másik kérdésben azt kérdeztem, hogy tudnak-e ajánlani valami egyszerű zeneszerkesztő programot, és az FL studio-t ajánlották, de ezek szerint mégsem olyan egyszerű :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!