Miért nem telepíti fel a játékot a számítógép?
Akkor igen, az lesz.
LG olvasóval próbálkozhatsz, azok érzékenyebbek. Vagy polírozó cuccal megpróbálhatod kicsiszolni, nekem már volt hogy sikerült.
Az olvasó elméletileg nem karcolhatta össze, hacsak nem kínai.
A számítógép olvasója nem karcolgatja össze. Az aki összekarcolgatja az vagy te vagy a gyerek vagy a helytelen tárolás.
Készits belöle iso fájlt, ha ez sikerül irhatod új lemezre vagy akár az iso fájlból is végrehajthatod a telepitést, onnan menni fog.
Isobuster program végső esetben amivel elmentheted a lemezképet, ha ez sem menti el azt a cd-t nyugodtan kidobhatod.
xDD a Colgate Total Minden az Egyben-nel
szó szerint mindenre jó! kiviszi a szemetet, ebédet főz, sőt élettársnak is alkalmas! erre is jó lesz!
- Igen, LG meghajtóm van és nem kínai.
- Jaja, a hibajelentés után bedob egy olyan ablakot ami kiírja a hibás fájl nevét és megkérdezi, hogy újratelepítem vagy kilépek.
- Akárhogy is nézem csak a számítógép karcolhatja, mert az én dolgaimra nagyon vigyázok és még senkinek sem adtam oda (nem is adnám)
- Igen a rendszerrel is lehet baj. Arra gondoltam hogy egy ugyanilyen eredeti DVD-t fel tud-e telepíteni.
- A FOGKRÉMMEL PONTOSAN MIT CSINÁLJAK? TEGYEM RÁ ÉS RÖGTÖN MOSSAM LE???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!