Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem telepíti fel a...

Miért nem telepíti fel a játékot a számítógép?

Figyelt kérdés
Van egy eredeti The sims 2 játékom és amikor felakarnám telepíteni, mindig ugyanannál a százaléknál megáll és kidobja, hogy nem telepíthető. A cd-n vannak karcok de nagyon vigyáztam rá és a számítógép olvasója mégis összekarcolta. Van rajta egy nagyon erős karc, talán az lehet a baj?
2011. máj. 8. 15:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Akkor igen, az lesz.

LG olvasóval próbálkozhatsz, azok érzékenyebbek. Vagy polírozó cuccal megpróbálhatod kicsiszolni, nekem már volt hogy sikerült.

Az olvasó elméletileg nem karcolhatta össze, hacsak nem kínai.

2011. máj. 8. 15:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Szó szerint mit ír ki? Az aránymutató (az a csík, ami töltődik felfelé) a hibajelentés után elkezd visszafelé menni?
2011. máj. 8. 15:14
 3/12 anonim ***** válasza:

A számítógép olvasója nem karcolgatja össze. Az aki összekarcolgatja az vagy te vagy a gyerek vagy a helytelen tárolás.

Készits belöle iso fájlt, ha ez sikerül irhatod új lemezre vagy akár az iso fájlból is végrehajthatod a telepitést, onnan menni fog.

Isobuster program végső esetben amivel elmentheted a lemezképet, ha ez sem menti el azt a cd-t nyugodtan kidobhatod.

2011. máj. 8. 15:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy a karcolás a hibás. A rendszerrel is lehet baj, de amíg nem tudni, hogy mit írt ki, mit csinált a gép, addig nem fogod megtudni, hogy mért nem telepíti fel.
2011. máj. 8. 15:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Mosd meg mentolos fogkrémmel! Amikor a GTA DVD-m volt tiszta karc és amiatt megállt 76%-nál, meg kellett mosni fogkrémmel. :)
2011. máj. 8. 16:36
 6/12 anonim ***** válasza:

xDD a Colgate Total Minden az Egyben-nel

szó szerint mindenre jó! kiviszi a szemetet, ebédet főz, sőt élettársnak is alkalmas! erre is jó lesz!

2011. máj. 8. 20:49
 7/12 A kérdező kommentje:

- Igen, LG meghajtóm van és nem kínai.

- Jaja, a hibajelentés után bedob egy olyan ablakot ami kiírja a hibás fájl nevét és megkérdezi, hogy újratelepítem vagy kilépek.

- Akárhogy is nézem csak a számítógép karcolhatja, mert az én dolgaimra nagyon vigyázok és még senkinek sem adtam oda (nem is adnám)

- Igen a rendszerrel is lehet baj. Arra gondoltam hogy egy ugyanilyen eredeti DVD-t fel tud-e telepíteni.

- A FOGKRÉMMEL PONTOSAN MIT CSINÁLJAK? TEGYEM RÁ ÉS RÖGTÖN MOSSAM LE???

2011. máj. 9. 13:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Tedd rá, kend szét rajta teljesen de mindkét oldalon,hagyd úgy fél percig majd mosd le és töröld meg alaposan. :D
2011. máj. 9. 14:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :D
2011. máj. 9. 15:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Majd mond meg ha működött :D
2011. máj. 9. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!