Szerintetek 4gb rammal meg egy intel i3-as procival ami 3.6 ghz-s és nvidia 450 gts-el ha felteszek windows 7-et nagyon lehuzza majd a gépem v gyorsabb lesz mert mind 2-őt hallotam jah és 500 w-os a tápom?
Üdv.
A géped tökéletes a windows 7 futtatására
És gyorsabb lesz !!
Win 7.
Szerintem XP-vel már nem is menne rendesen.
Az XP most ősszel lesz 10 éves. DirectX -et max. a 9-ig támogatja (a te kártyád meg DirectX 11-es). Mivel 1 GB-os a VGA -d, a 32-bites XP, kb. olyan 2,7 GB-ot használna a 4 GB RAM -odból (64-bites XP-hez meg már marha régóta nincs támogatás). Ezek miatt az XP egyértelműen felejtős.
Én egy 64-bites Windows 7 Home Premium -ot (esetleg Pro -t) ajánlanék. Az Ultimate -et nem, mert úgysem használnád ki a többlet képességeit, és csak a RAM-ot meg az erőforrásokat foglalná a sok többlet folyamat.
Ja, valami elvetemült összetákolt hozzá egyet, amivel sikerült néhány DX 10-es effektet kisajtolnia az XP-ből is. De ez a fórumok tanulságai szerint, közel sem mindenkinél nevezhető stabilnak.
Hivatalosan viszont a Microsoft sosem tesztelte, vagy adta ki a DirectX 10 -et XP-re, és már nem is fogja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!