Milyen programmal hallgatsz zenet/nezel filmet a gepeden? Melyiket tartod a legjobbnak, es miert?
Aranyos ez a kérdés :D
Minden jobb annál. Videóra Media Player Classic, VLC (Esetleg KMPlayer,m, BSPlayer) Mondjuk én zenét keveset hallgatok gépen, de arra is ezeket szoktam használni. (Igaz, gépen csak 1-1 számot hallgatok meg) De mostanában zenére nagyon dicsérik az aimp-et. (Winamp elég felejtős a témában, eléggé elcseszték sajnos...)
Zene: Winamp (mp3, flac, ape)
Film: Windows Media Player (avi, mpg, DVD), illetve DivX Webplayer online filmekhez.
Én is szeretem az AIMP-ot. Videóra GOM Player,
MediaPlayerClassic...Dvd-re viszont a jó öreg PowerDVD...
- Zenére Winamp (semmi extra, valami 5-6 éves verzió, tökéletesen jó)
- DvD-hez a jó öreg power dvd, ahogy elöttem is írták, az is már vagy 6 éves, pár mega, tökéletesen jó (az újabbak akkorák mint egy ház, lassítják a gépet, és a funkcióik nagy részét nem használom ki)
- Egyéb videóhoz Mplayer (nem media player!! :)
Kicsit puritán, de mindent lejátszik, amit nemm azt a fájlt valószinűleg csak én képzelem a monitorra.
Zenére: Aimp2
Videóra: Zoom Player
Kicsik, gyorsak, és nem küldözgetnek az emberfiáról infókat a sok senkiházinak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!