Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik ingyenes image to pdf...

Létezik ingyenes image to pdf software?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 10:43
 1/9 legendavagyok01 ***** válasza:

Ez nagyon ingyenes:

Berakod word-be, és elmented pdf-ként.

[link]

2011. máj. 4. 10:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Én PDFCreatort használok. Ingyenes, egyszerűen kezelhető. Telepítés után, ha bármikor a nyomtatásra kattintasz, megjelenik egy új "nyomtató" a felsorolásban PDFCreator névvel, azt kiválasztva pdf-et készít a kijelölt anyagból, mindegy, hogy kép, vagy szöveg.
2011. máj. 4. 10:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Jah, itt találod:

[link]

2011. máj. 4. 10:58
 4/9 legendavagyok01 ***** válasza:

Esetleg még ilyet találtam:

[link]

2011. máj. 4. 11:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem voltam világos, nyilván nem egy képről lenne szó, hanem azt szeretném, hogy sok képet egy db pdf fileba fűzzön össze.
2011. máj. 4. 14:00
 6/9 legendavagyok01 ***** válasza:
Szerintem senki sem beszélt egy képről. Egy word dokumentumba számtalan kép rakható, és az menthető pdf-ként. Illetve az általam linkelt programmal is a sok kiválasztott képből egy dokumentum készíthető. Nem tudom, mi a gondod?
2011. máj. 4. 14:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Az hogy nem erre való. A képeket kézzel kell berakni, rendezni, stb. Egy image to pdf programmal a képek egyszerre betölthetők, és nem kell margót, vagy bármit állítani, hane egy kombnyomás. A word további problémáiról már ne is ejtsünk szót. Ráadásul a Word nem ingyenes, úgyhoy nem tudom miről is beszélsz.
2011. máj. 4. 17:36
 8/9 legendavagyok01 ***** válasza:
A belinkelt programban egyszerre sok képet tudsz kezelni, nem egyenként kell. Be lehet állítani mire igazítod, A3-tól levélméreten át a fene se tudja miig, akár szegély nélkül is. Képpontonként is állíthatod a szélességet és magasságot. Mi kellene még?
2011. máj. 4. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:
torrenten minden ingyenes
2011. máj. 5. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!