Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha a windows7 Ultimate-t...

Tóth Aurel kérdése:

Ha a windows7 Ultimate-t frissítem ( servize pakal) akkor törlődnek a fájlok arról a wincsi-ről ahol a windows fel van telepítve?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2011. máj. 3. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem ,de ha eddig nem telepítetted a KB971033-as frissítést, akkor most települni fog, ami azzal jár, hogy ha esetleg nem eredeti lenne, amire még csak gondolni sem merek, akkor kilövi az aktivátort, és be fog szólni, hogy nem eredeti... :D
2011. máj. 3. 12:24
 3/5 bp1985 ***** válasza:
Semmi baja nem lesz, ha jó a loader. Nekem fent van az összes frissítés, és semmi baja a win-nek. Eredetiségteszten is bármikor átfuttatom.
2011. máj. 3. 15:20
 4/5 A kérdező kommentje:
De amiikor települ a pack akkor nem kér jelszót/kódot meg iesmit ugye ? ( Aminek meg kéne lennie a telepített windows 7 CD vel. Mert sztem már nincs meg)
2011. máj. 3. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:
oasmit nem. te is oan ember lehetsz, aki a bolhából csinál elefántot.
2011. máj. 11. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!