A Counter Strike 1.6 (cs. ) -ben, miért nem hozza be a servereket?
Figyelt kérdés
Vagyis..amikor rákkattintok a find a serverre..vagy is szerver keresésére akkor sajnos nem keresi a szervereket..lehet az a gond, hogy kikéne kapcsolni a tűzfalat?Miért nem hozza be a szervereket akkor?Hamachim is van.2009. márc. 8. 18:12
1/7 anonim válasza:
Hát igen LEHHETT hogy ki kellene kapcsolni a tűzfalat.. LOL.
De ha megnyitod a tűzfalprogidat akkor be tudod állítani hogy a tűzfal engedélyezze a CSt. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Előre is. megpróbálom.
2009. márc. 9. 13:23
3/7 A kérdező kommentje:
Nem most se jó. Mert valami RPP from vagy mit ír ki..meg kicked to te bann vagy ilyesmi.. be se enged.. pedgi beállítottam.
2009. márc. 9. 13:26
4/7 anonim válasza:
kick to ban azt jelenti, hogy bant kaptál és kirúgtak...:D
5/7 A kérdező kommentje:
De bese léptem a serverre.. még azt se választottam ki h T legyek vagy CT. szal.. érthetetlen.
2009. márc. 11. 17:15
6/7 A kérdező kommentje:
De ezaz h a servereket se tölti be.. csak 1-2.
2009. márc. 11. 17:15
7/7 anonim válasza:
Na én tom h mi a bajod...tehát az a lényeg h énis ebbena vipőben járok de nem nagyon izgat.
Csak annyi az egész hogy fellépsz a www.game-monitor.hu -ra és kiválasztassz egy cs szervert, majd másolod az IP-t é a favoritba beilleszted a játékban...és már megy is...ENYI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!