Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megtudom csinálni? Kérdésed...

Megtudom csinálni? Kérdésed túl rövid a magyarázatod hosszú

Figyelt kérdés
Windows vistam van de egy vírus megfertőzött valami "D:/Windows/System32/registry.exe" filet vagy mit és nem engedi bekapcsolni a gépet.valahogy megtudom csinálni legalább addig míg néhány fontos fájlt elmentek?
2011. máj. 2. 21:35
 1/5 A kérdező kommentje:
holnap felrakok egy képet arról hogy mit ír ki..
2011. máj. 2. 21:36
 2/5 A kérdező kommentje:
ja és a vírus neve ami megfertőzött: W32.Jeefo
2011. máj. 2. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld csökkentett módban elindítani, aztán lefuttatni vagy az ESET Smart Securityt vagy a Malwarebytes' Anti-Malwaret.
2011. máj. 2. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Írj ki egy Ubuntu Live CD-t:

[link]

Írd ki így:

[link]

Majd tedd be a gépbe, mikor indítod, és, ha jó a boot sorrend, akkor betölt az Ubuntu, mellyel elérheted a partícióidat, és kimentheted az adatokat (válaszd az Ubuntu kipróbálása a számítógép módosítása nélkül opciót)

Az Ubuntu Live CD-t pedig tartsd meg, még sokszor hasznos lehet.

2011. máj. 2. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
csökkentett mód vagy esetleg "Legutolsó helyes konfig." ha van ilyen vistán,én nem azt használok és nem vagyok benne biztos
2011. máj. 2. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!